VAKANTIEWONING

palazzio

overzicht

batterijen oplaten, genieten van elkaar, even niets doen…

In onze vakantiewoningen kom je, midden in het centrum van Borgloon, terecht in een oase van rust. Rond het stadcentrum ervaar je onmiddellijk de mooie weidse natuur, met haar vele fruitranken, mooie wandel- en fietsroutes en ontelbare interessante bezienswaardigheden.

De vakantiewoning heeft een grote leefruimte met geïntegreerde keuken met kookeiland, een vier meter lange eettafel en een cosy zithoek, Drie slaapkamers met een dubbel boxspringbed (waarvan één op verdiep) en één slaapkamer met een dubbel en een enkel boxspringbed, met elk een eigen badkamer, geven slaapgelegenheid aan maximum 9 personen. In de gezellige stadstuin, met picknicktafel en overdekt terras met lounge, kan je zalig relaxen en nagenieten.

Let op: Indien je voor minder dan 9 personen reserveert, worden de slaapkamers ter beschikking gesteld naar gelang het aantal geboekte personen. Dus indien u bijvoorbeeld met 7 personen komt, zal 1 slaapkamer afgesloten worden.  

huisregels

Roken binnen de vakantiewoning is niet toegestaan; we verzoeken je om dit buiten te doen. Huisdieren zijn niet toegestaan, zodat we de ruimte schoon en comfortabel kunnen houden voor iedereen. De borgsom van €500 dient 10 dagen voor de startdatum van je verblijf op de vermelde rekeningsnummer te worden gestort. Deze borg wordt volledig teruggestort mits er geen schade is aan de woning of de inventaris.

We vragen je om rekening te houden met andere gasten en de buren door de geluidsniveaus in de avonden en nachten te beperken. Zorg ervoor dat je je afval op de juiste manier scheidt en in de juiste containers deponeert. Extra bezoekers zijn alleen welkom na overleg met de beheerder. Maak gebruik van de keuken met respect en laat deze schoon achter na gebruik. Vergeet niet je aan de afgesproken tijden voor inchecken en uitchecken te houden, zodat we de woning goed kunnen voorbereiden voor de volgende gasten.

alle faciliteiten

Alle slaapkamers zijn gezellig ingericht en voorzien van een TV en de mogelijkheid om kleding op te bergen. Je geniet per kamer van een eigen badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet. Toiletpapier en handzeep is voorhanden. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Wens je een badhanddoekenset, gelieve dit dan aan te duiden bij je reservatie (meerprijs).

Een babybedje kan op verzoek op de kamer geplaatst worden.